Η Ανάγκη

Σε ένα δύσκολο οικονομικό περιβάλλον, με εμφανείς τις δυσμενείς επιπτώσεις από τα εθνικά και διεθνή οικονομικά δεδομένα, ο Έλληνας επιχειρηματίας καλείται να αναδείξει την επιχείρηση του στην αγορά, κάτω από την διαρκώς μεταβαλλόμενη πολυνομία, η οποία στον οικονομικό – φορολογικό τομέα είναι ιδιαίτερα έντονη.

Επιφορτισμένος με την καθημερινή λήψη επιχειρηματικών αποφάσεων, έχει την ανάγκη εξειδικευμένων υπεύθυνων πληροφοριών, ώστε να τον οδηγήσουν στις σωστές αποφάσεις, αλλά και να τον προφυλάξουν από λανθασμένες ενέργειες και επιλογές.

Ενημέρωση

Η διαρκώς μεταβαλλόμενη φορολογική πολυνομία, απαιτεί διαρκή και αξιόπιστη ενημέρωση. Η συμμετοχή μας σε συνέδρια, σεμινάρια και η καθημερινή παρακολούθηση της φορολογικής νομοθεσίας, μας δίνουν την δυνατότητα να ανταποκριθούμε με επιτυχία στις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις. Με προσωπική επικοινωνία, την αρθρογραφία μας σε ενημερωτικά site αλλά και με την τακτική αποστολή news letter, έχουμε τους πελάτες μας πάντα ενημερωμένους.

Τεχνολογία

Αξιοποιώντας την σύγχρονη τεχνολογία και θέτοντας την στην υπηρεσία των πελατών μας δίνουμε την δυνατότητα για άμεση πρόσβαση τα στοιχεία και τα δεδομένα που χρειάζονται. Οργανώνοντας τις επιχειρήσεις στην ηλεκτρονική αρχειοθέτηση και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες cloud και απομακρυσμένης επικοινωνίας, δίνεται η δυνατότητα online πρόσβασης από οποιαδήποτε συσκευή σε όλες τις πληροφορίες, τα στοιχεία και τα δεδομένα που χρειάζονται, τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Συνεργάτες

Οι συνεργάτες μας, συμβολαιογράφοι, δικηγόροι, μηχανικοί, ειδικοί σύμβουλοι, είναι έμπειροι επαγγελματίες, καταξιωμένοι στον τομέα τους, εξειδικευμένοι σε κάθε είδους οικονομικά θέματα, μας δίνουν την δυνατότητα να παρέχουμε στις επιχειρήσεις ολοκληρωμένη κάλυψη σε όποια ανάγκη προκύψει, πάντα μέσα από μια άριστη, προς το συμφέρον του πελάτη συνεργασία.

Η Επιλογή

Μετά από την πολύχρονη παρουσία μας στον χώρο, συνεργαζόμενοι με πλήθος επιχειρήσεων όλων των κλάδων, έχουμε την δυνατότητα αλλά και την ιδιαίτερη ικανοποίηση να μπορούμε να πούμε ότι έχουμε μόνο ευχαριστημένους πελάτες.

*Από την αρχή της συνεργασίας μας, είμαστε δεσμευμένοι να διατηρήσουμε την μυστικότητα των δεδομένων και των στοιχείων της επιχείρησής σας.
*Στηρίζουμε την βραβευμένη για τα εξειδικευμένα προγράμματα λογιστικής Epsilon net και χρησιμοποιούμε την cloud λογιστική εφαρμογή της , “Epsilon Cloud”, που προσφέρει ελευθερία στον επιχειρηματία δίνοντας του άμεση πρόσβαση σε όλα τα αρχεία που χρειάζεται.

Μας Εμπιστεύονται

 • Η επιλογη μας να συνεργαστουμε με το λογιστικο γραφειου του κ Μυτιληνου είναι πραγματικα κατι παραπανω από πετυχημενη. Μας κανουν να νοιωθουμε, αυτος και οι συνεργατες του, ασφαλη μελη μιας μεγαλης οικογενειας.

  Δείτε περισσότερα σχόλια

   

  Κουρπαλιδου Σοφια
  Κουρπαλιδου ΣοφιαHellas spring water
 • "Θέλοντας να επεκταθούμε στην αγορά της Ελλάδας, επιλέξαμε τον σωστό συνεργάτη. Αν και μας χωρίζει μεγάλη χιλιομετρική απόσταση η εμπειρία, οι γνώσεις και η συνέπεια του Νίκου και των συνεργατών του μας κάνουν να νιώθουμε ασφάλεια..."

  Δείτε περισσότερα σχόλια

  Georgiev Georgi
  Georgiev GeorgiPaolo Bocelli
 • "Με τη σωστή του καθοδήγηση, έχει αποτινάξει από τους ώμους μας το άγχος της διευθέτησης των οικονομικών υποχρεώσεων, γνωρίζοντας ότι στα χέρια του θα είμαστε πάντα ενήμεροι για τις φορολογικές εξελίξεις και εντός των προθεσμιών..."

  Δείτε περισσότερα σχόλια

  Δαφνη Μηλιαρα
  Δαφνη ΜηλιαραTextile designer
 • "Εκτός από συνεπείς, καταρτισμένοι και αλάνθαστοι επαγγελματίες, ο Νίκος και η ομάδα του είναι για μας και πολύτιμοι σύμβουλοι σε πιο εξιδεικευμένα θέματα λογιστικής /φοροτεχνικής φύσης..."

  Δείτε περισσότερα σχόλια

  Εμμανουελα Αλεβιζοπουλου
  Εμμανουελα Αλεβιζοπουλουwww.emmanuela.gr
 • "Πλήρης επαγγελματισμός,οργάνωση,συνέπεια καθώς και κατανόηση είναι τα τέσσερα χαρακτηριστικά που περιγράφουν απόλυτα την ποιότητα των λογιστικών - φοροτεχνικών υπηρεσιών...."

  Δείτε περισσότερα σχόλια

  ΣΒΡΑΧΝΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
  ΣΒΡΑΧΝΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣMoto Svraxnos

Ακολουθήστε μας

Ζητήστε προσφορά για την επιχείρησή σας