Η Ομάδα μας

Τα στελέχη του γραφείου μας, κάτοχοι τίτλων Οικονομικών Σχολών με εμπειρία στον χώρο των επιχειρήσεων και των πολυεθνικών εταιρειών, έχουν κερδίσει επάξια την θέση τους.

Νέοι άνθρωποι με όρεξη για δουλειά και ανάπτυξη μέσα σε ένα πλήρως μηχανογραφημένο και άρτια οργανωμένο γραφείο, κατέχουν την διαπιστευμένη εμπειρία και την διάθεση για άμεση, έγκυρη και υπεύθυνη υποστήριξη.

Οι Αριθμοί μας

Με βασικά εργαλεία την διαρκή ενημέρωση σε θέματα ευρύτερου Φορολογικού και Οικονομικού ενδιαφέροντος και την αξιοποίηση της σύγχρονης τεχνολογίας, με όπλο την πάνω από είκοσι πέντε χρόνια εμπειρία σε όλα τα είδη των επιχειρήσεων και με κύρια χαρακτηριστικά την υπευθυνότητα και την αξιοπιστία, το γραφείο μας έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών του προσφέροντας τους ασφάλεια και σιγουριά.

0
Χρόνια Εμπειρίας
0
Χώρες
0
Πόλεις

Οι Πελάτες μας

ImpediMed *Εισηγμένη στο Χρηματιστήριοaust

Παγκόσμιος φορέας υγειονομικής περίθαλψης με έδρα στο Μπρίσμπεϊν,  Αυστραλία και  στο Σαν Ντιέγκο, Καλιφόρνια.

impedi

Η ImpediMed είναι μια εισηγμένη στο ASX χρηματιστήριο της Αυστραλίας (IPD.AX) εταιρεία. Είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στην ανάπτυξη και τη διανομή των ιατρικών συσκευών που χρησιμοποιούν την τεχνική βιοαντίστασης Φασματοσκοπία (BIS) για εφαρμογή σε μη επεμβατικές κλινικές αξιολογήσεις και παρακολούθηση της κατάστασης των σωματικών υγρών σε ασθενείς. Η κύρια σειρά προϊόντων της ImpediMed αποτελείται από έναν αριθμό ιατρικών συσκευών που βοηθούν χειρούργους, ογκολόγους, θεραπευτές και ογκολόγους ακτινοβολίας στην κλινική αξιολόγηση των ασθενών για την πιθανή εμφάνιση δευτερογενούς λεμφοιδήματος.

Hell energyitaly

Παραγωγός ενεργειακών ποτών σε παγκόσμιο επίπεδο, που εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ρωσία, την Κύπρο, την Ρουμανία και την Ουγγαρία.

hell

Είναι ένα από τα πιο δυναμικά εξελισσόμενα εμπορικά σήματα με διψήφια ανάπτυξη εσόδων ετησίως. Το Hell energy drink είναι η κορυφαία επιλογή των καταναλωτών σε αρκετές αγορές και είναι διαθέσιμο σε περισσότερες από 40 χώρες σε όλο τον κόσμο. Η εταιρεία έχει κερδίσει πολλά διεθνή βραβεία και είναι η δεύτερη στον τομέα των ενεργειακών ποτών που έχει εισέλθει στον κόσμο της αγωνιστικής Formula 1. Επί του παρόντος, οι διεθνείς δραστηριότητες επικεντρώνονται στους αγώνες Drift και ράλι, αλλά και στον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Το εργοστάσιο Szikszó υποστηρίζει μια μοναδική γραμμή γεμίσματος δοχείων με ετήσια παραγωγική ικανότητα ύψους 600 εκατομμυρίων δοχείων, επιτρέποντάς τους να αποδεχθούν αναθέσεις και αιτήματα από άλλες μάρκες.

GLS Fund Servicesame

Πάροχος custom υπηρεσιών επιχειρηματικής ευφυΐας (data intelligence) και analytics για διαχειριστές κεφαλαίων (asset managers)  και περιουσιακών στοιχειών που ασχολούνται με χρηματοοικονομικές συναλλαγές. Εδρεύει στη μητροπολιτική περιοχή της Νέας Υόρκης.

gls

Η GLS παρέχει ευφυή δεδομένα (data intelligence) πριν και μετά τη συναλλαγή (pre- and post-trade) και analytics για να βοηθήσει αποτελεσματικά και αποδοτικά τους διαχειριστές κεφαλαίων (asset managers) και περιουσιακών στοιχείων στη διαχείριση των χρηματοοικονομικών συναλλαγών τους με πολλαπλά αντισυμβαλλόμενα μέρη. Η GLS κέρδισε την αναγνώριση της βιομηχανίας ως μια επιχείρηση εστιασμένη στην επίλυση προβλημάτων της αγοράς κεφαλαίων (equity finance focused solution provider) και εξελίσσεται μέσα από τη συνεργασία με ευυπόληπτους sell-side επαγγελματίες του κλάδου και αρκετά αξιοσέβαστα hedge funds.

Off Radio greek

Κορυφαίος ανεξάρτητος διαδικτυακός ραδιοφωνικός σταθμός στην Ελλάδα με ακροατές από όλο τον κόσμο. Βραβευμένος ως το καλύτερο Web Radio στην Ελλάδα.

offradio

Ο Offradio είναι ο κορυφαίος ανεξάρτητος online ραδιοφωνικός σταθμός στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 2008 και γρήγορα έγινε το πιο δημοφιλές online ραδιόφωνο της χώρας. Σύντομα, ένας σημαντικός αριθμός ακροατών αγκάλιασε τη μουσική του Offradio σε περισσότερες από 90 χώρες σε όλο τον κόσμο. Πρόσφατα ο Offradio βραβεύτηκε με ένα e-Award ως το καλύτερο web radio στην Ελλάδα.

Follow us

Ζητήστε προσφορά για την επιχείρησή σας